Blog Cadeau Huwelijk Trouwen

De beste ideeën voor een (betaalbaar) huwelijkscadeau!

Huwelijk cadeau

Je hebt een uitnodiging ontvangen van een goede vriend of familielid om erbij te zijn op hun speciale dag. Één van de dingen waar je dan meteen aan denkt is het cadeau en daar mag je best wat moeite in stoppen, want natuurlijk is je aanwezigheid al een fijne bedrage aan het feest maar je wilt ze ook laten merken dat je nagedacht hebt over een bijzondere gift. Maar wat moet je nu kopen? Dit is een vraag waar veel mensen mee zitten. Zouden ze het al hebben? Wellicht had iemand anders hetzelfde idee? Maak je niet druk. Hieronder hebben we een aantal zeer originele, verfrissende en vooral betaalbare mogelijkheden gevonden. Hier ga je het gelukkige paar zeker mee verrassen!

 

1. Gepersonaliseerde snijplank

snijplank cadeau

We hebben hier kwalitatief goede snijplanken gevonden in verschillende vormen bij Radbag en je kan ‘m ook nog eens laten personaliseren. Zoek de snijplank die je het leukste vindt qua design, materiaal en vorm en laat hier een leuke boodschap op zetten. Betaalbaar en bruikbaar.

 

2. Luxe wereldkaart

wereldkaart cadeau

Maar niet zomaar een wereldkaart! Een luxe wereldkaart waar je de bestemmingen kunt wegkrassen waar je bent geweest met z’n tweeën. Vooral voor het reislustige stel is dit zeker een ludiek cadeau. Vakantiekaartjes gegarandeerd!

 

3. Champagne coffret inclusief 2 flutes

moet chandon cadeau

Het wereldberoemde champagnehuis Moët & Chandon brengt deze Brut Imperial bouteille (0,75CL) uit in een luxe geschenkverpakking inclusief 2 flutes. Hier kan het stel nog lekker in alle rust van genieten na alle drukte.

 

4. Wonderbox

wonderbox cadeau

Voor het geval dat je de keuze van het cadeau bij de newlyweds wilt neerleggen, dan brengt de Wonderbox zeker een uitkomst! En op deze pagina vind je alle mogelijke uitstapjes- en dat zijn er nogal veel – die het stel kan maken. Enige wat jij nog hoeft te doen is een bedrag aan te geven en kunnen de twee lovebirds zelf een cadeau kiezen dat bij hen past!

 

5. Aardewerk tajine

tajine cadeau

Heerlijke stoofgerechten maken in aardewerken tajines welke ook geschikt zijn voor inductieplaten? Hier maak je het bourgondische stel zeker blij mee! Er is keuze uit zoveel ontwerpen en type tajines zodat er voor eenieder wat te vinden is.

Je houd misschien ook van..