kijk onze baby
Kijk Onze Baby BE Kijk Onze Baby NL

Wat krijg je?

Naast de homepage kun je een gastenboek, e-mailpagina, dagboek, trouwboek (om leuke anekdotes in te vermelden) , de trouwkaart, polls, stamboom, kadolijst, pagina met filmpjes en een onbeperkt aantal verschillende fotoalbums aan je bruiloftsite toevoegen. Naast onze standaardpagina's kun je ook pagina's naar eigen inzicht toevoegen. Verder heb je 25 mb webruimte tot je beschikking voor het plaatsen van filmpjes.
Met onze nieuwsbrief kun je je bezoekers op eenvoudige wijze op de hoogte brengen van nieuwe toevoegingen in je bruiloftsite.

Unieke bewaarservice: je bruiloftsite gratis op harde schijf of CD-rom

Als je je website niet meer wilt verlengen maar hem toch wilt bewaren, dan heb je de mogelijkheid om de site in zijn geheel te downloaden. Vervolgens kun je je bruiloftsite op je eigen computer opslaan of hem op CD-rom branden. Zo kun je ook jaren later je website weer eens bekijken. Deze service is geheel gratis. De enige voorwaarde is, is dat je site niet meer in de proefperiode is.

Je eigen persoonlijke web-vormgeving

Uit de beschikbare web-vormgevingen kies je die web-vormgeving die aan je eigen smaak voldoet (zie voorbeelden).

www-adres

Natuurlijk krijg je bij je bruiloftsite ook een eigen www-adres. Het internetadres van je site is www.???.kijkonzebruiloft.nl. Hierbij komt op de plaats van ??? een naam die door jou gekozen is. Bijvoorbeeld de naam van je bruiloft.
Net als alle andere gegevens kun je de domeinnaam op ieder willekeurig moment veranderen.
Tip: zet het internetadres van je bruiloftsite op de trouwkaart. Heel je familie en kennissenkring weet dan de weg naar je website te vinden.

Toegankelijkheid

Ook is het mogelijk om de toegankelijkheid van je bruiloftsite in te stellen. Er kan een link geplaatst worden op www.kijkonzebruiloft.nl zodat iedereen die KijkOnzeBruiloft bezoekt ook jouw site kan bezoeken. Maar je kan er ook voor kiezen om je bruiloftsite alleen bereikbaar te maken voor diegenen die jouw domeinnaam kennen.
Voor optimale privacy is het ook mogelijk om je site te beveiligen met een wachtwoord. Je website is dan alleen bereikbaar voor diegenen die het antwoord weten op een door jou te bedenken vraag.

Nieuwsbrief

Vanuit onze bruiloftsite beheermodule kun je je bezoekers op eenvoudige wijze een nieuwsbrief sturen om ze op de hoogte te brengen van nieuwe toevoegingen in je bruiloftsite.
Via je site kunnen bezoekers zich abonneren op je nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om zelf e-mailadressen toe te voegen. Vanzelfsprekend worden de e-mailadressen uitsluitend gebruikt voor het verzenden van je eigen nieuwsbrief.

Introductiepagina (homepage)

Dit is de eerste pagina waar je op terecht komt als je het internetadres van jouw bruiloftsite intikt. Op deze pagina kun je een foto tonen met daaronder een tekst.
Aan de homepage kun je ook één of meerdere polls toevoegen.

Bruid en Bruidegom

Er zijn twee pagina's beschikbaar waar je meer informatie over wie jullie zijn kwijt kunnen

Gastenboek

Schrijf een persoonlijke tekst om je bezoekers uit te nodigen een berichtje in je gastenboek achter te laten.
Mocht je onverhoopt ongewenste berichtjes krijgen, dan kun je die zelf altijd verwijderen.

E-mailpagina

Met deze pagina kunnen bezoekers je vanuit jouw bruiloftsite een e-mail sturen. Ook voor deze pagina kun je een persoonlijke tekst schrijven om je bezoekers uit te nodigen jou een e-mail te sturen.

Fotoalbums

Je kunt een onbeperkt aantal fotoalbums op je website plaatsen. In ieder fotoalbum kunnen maximaal 14 foto’s.

Filmpjes

Je hebt 25 mb webruimte tot je beschikking voor het plaatsen van filmpjes. Naast de titel kun je ook nog commentaar toevoegen en kun je aangeven of het filmpjes na het afspelen automatisch herhaald moet worden.

Dagboek

Houd online je dagboek bij en houd zo iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot je bruiloft. Dagboek-items die je eerder al geschreven hebt kun je op een later tijdstip altijd wijzigen of verwijderen. Word je dagboek erg groot dan kun je ervoor kiezen om de dagboekteksten in te klappen. Bij het openen van de pagina zie je dan alleen de titels van de dagboek-items met de datum. Pas nadat je erop klikt wordt de bijbehorende dagboektekst getoond. Nogmaals klikken en het dagboek-item wordt weer ingeklapt.

Trouwboek

Hierin je kun je allerlei bijzonderheden en belevenissen over je bruiloft kwijt.

Trouwkaart

Vind je het leuk om je trouwkaart ook op je website te laten zien, dan is dat ook mogelijk.

Kadolijst

Het kado dat bezoekers uit de lijst uitgekozen hebben kunnen ze hier ook meteen aanvinken. Zo weet je zeker dat je op je huwelijk niet allerlei kado's dubbel krijgt.

Gratis proberen

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om je bruiloftsite drie weken lang geheel gratis uitgebreid uit te proberen. Bevalt de site, dan betaal je eenmalig een bedrag van € 27,50 en je bruiloftsite is een jaar lang voor iedereen toegankelijk. Ook na dit jaar bestaat de mogelijkheid om je website te verlengen.

© 2005 Tabelle   -  Colofon - Algemene voorwaarden - Links