kijk onze baby
Kijk Onze Baby BE Kijk Onze Baby NL

Bruiloftsite cadeau geven

Nu meteen een bruiloftsite cadeau geven

Een bruiloftsite cadeau geven

Een eigen bruiloftsite: een leuk en origineel cadeau. Wanneer je een bruiloftsite cadeau geeft, dan sturen wij een e-mail naar het aanstaande bruidspaar. In de e-mail wordt uitgelegd wie de gever van de bruiloftsite is, wat KijkOnzeBruiloft precies inhoudt en het bevat een link naar onze site voor meer informatie. En natuurlijk staat er ook in hoe het (aanstaande) bruidspaar hun bruiloftsite kan activeren. Verder is het ook mogelijk om een persoonlijke tekst aan de e-mail toe te voegen.

Wat krijgt het (aanstaande) bruidspaar?

Vanaf het moment dat het (aanstaande) bruidspaar hun bruiloftsite heeft geactiveerd is de bruiloftsite een jaar online. Na deze termijn kunnen zij eventueel zelf hun bruiloftsite nog verlengen (voor € 17,50 per jaar). Ook kunnen zij gebruik maken van onze bewaarservice. Dit betekent dat ze hun bruiloftsite in zijn geheel (als zipbestand) kunnen downloaden en op hun eigen computer kunnen opslaan of eventueel zelf op CD-rom branden. Leuk om ook jaren later nog eens terug te kunnen kijken.

Wat kost het geven van een bruiloftsite?

Een bruiloftsite cadeau geven kost € 27,50. De bruiloftsite blijft dan een jaar online. Dit jaar gaat in op het moment dat het (aanstaande) bruidspaar de bruiloftsite activeert.
Als je wilt kun je de bruiloftsite nu al meteen cadeau geven, wel moet je er op letten dat je betaling binnen drie weken na aanvraag bij ons binnen is. Na aanvraag ontvang je van ons een e-mail met hierin de betalingsgegevens. Betaal je te laat, dan moeten we de bruiloftsite helaas deactiveren.

Nu een bruiloftsite cadeau geven?

Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen.
© 2005 Tabelle   -  Colofon - Algemene voorwaarden - Links