kijk onze baby
Kijk Onze Baby BE Kijk Onze Baby NL

Bruiloftsite aanvragen

Drie weken lang gratis en vrijblijvend een bruiloftsite op proef nemen.
Wanneer we binnen deze termijn een betaling ontvangen, blijft de site een jaar lang online. Ook na dit jaar bestaat de mogelijkheid om de bruiloftsite te opnieuw te verlengen. Maar betaal je niet, geen probleem, de site wordt na drie weken automatisch gedeactiveerd.

De bruiloftsite zal te bereiken zijn via het volgende webadres: http://www.zelfteverzinnennaam.kijkonzebruiloft.nl*.

Een bruiloftsite exclusief eigen domeinnaam bestellen.
Deze optie kost het eerste jaar € 27,50, daarna € 17,50 per jaar. Je krijgt een eigen subdomeinnaam waardoor je site te bereiken zal zijn via het volgende webadres: http://www.zelfteverzinnennaam.kijkonzebruiloft.nl*.

Direct na aamelding is je site online.

Een bruiloftsite inclusief eigen domeinnaam bestellen.
Deze optie kost het eerste jaar € 39,50, daarna € 29,50 per jaar. Je bruiloftsite zal te bereiken via een echte eigen domeinnaam (zoals http://www.zelfteverzinnennaam.nl). De domeinnaam zal binnen 24 uur na het ontvangen van de betaling geregistreerd worden, waardoor de site binnen 48 uur overal ter wereld via de aangevraagde domeinnaam bereikbaar zal zijn.

Je kunt echter al meteen na aanmelding aan de slag met het vormgeven van de site.

Let op: in tegenstelling tot een subdomeinnaam (als in http://www.zelfteverzinnennaam.kijkonzebruiloft.nl) is een domeinnaam later niet meer te wijzigen.

Een bruiloftsite kado geven.
Ken je mensen die binnenkort een bruiloft verwachten, dan kun je bij ons ook een cadeaubon bestellen om aan de (aanstaande) ouders te overhandigen. Met deze bon kunnen de (aanstaande) ouders zelf een bruiloftsite aanvragen.

* De subdomeinnaam "zelfteverzinnennaam" kun je op ieder moment weer wijzigen. Ook is het later altijd mogelijk om je site te koppelen aan echt een eigen domeinnaam (http://www.zelfteverzinnennaam.nl).

© 2005 Tabelle   -  Colofon - Algemene voorwaarden - Links